Crónica de la Diada Off-Road” de Lleida / Autocross / Resistencia.

Escuderia Lleida ha organitzat la tradicional “Diada Off-Road”, disputant-se en un mateix dia una competició del Campionat de Catalunya d’Autocross –que s’ha celebrat pel matí, i una competició de la Copa Catalunya de Resistència Off-Road –que s’ha disputar per la tarda-.

La prova ha estat marcada per la competitivitat, l’espectacle i l’emoció de la setantena de pilots que s’han donat cita al Circuit de Lleida. La estratègia i emoció en l’Autocross ha estat marcat pel traçat Joker Lap”, que és una variant del traçat prncipal, que ha afavorit la presència destacada d’aficionats, els quals han pogut disfrutar de la conducció dels pilots. Aquesta prova també ha estat puntuable per l’Open Off-Road de la província de Lleida.

En quan als resultats de l’Autocross, en la Divisió I ha guanyat Jose Ma Escuder (Oscar Motor/Opel Tigra); En Divisió II-A s’ha imposat Ismael Pasarín (Esc. Mollerussa/Citroen Saxo), seguit de Manuel Franco (Esc. Lleida/Daewoo Lanos); En la Divisió II ha guanyat Joan Salichs (Esc. Lleida/Seat Ibiza), en segona posició s’ha situat Pepe Vidal (Esc. Lleida/Opel Corsa), i en tercera Joan Serrat (Esc. Lleida/Toyota MR2); Pel que fa a la Divisió Car Cross, ha guanyat Jordi Puigvert (Esc. Lleida/Speed Car), seguit de David Casadevall (Esc. Lleida/Speed Car) i la tercera posició l’ha conseguit Marc Batlle (Esc. Osona/Casmat).

En la categoria Júnior ha guanyat Arnau Biosca (Esc. Mollerussa/Speed Car), segon s’ha situat Josep Aranda (Potarrojos Competició / Speed Car) i tercer Eduard Bañeres (Esc. Lleida / Speed Car).

En quan als resultats de la Resistència, en la Classe 1 ha aconseguit la victòria l’equip Tresina Sport-3 de Margarit/Margarit (Esc. Lleida/Citroen Saxo) amb 125 voltes, en segona posició ha quedat l’equip Tresina Sport-2 Competició de De la Torre/Soldevila (Esc. Lleida/Citroen Saxo) i en tercera posició l’equip SQM Racing de Navas/Cañiz (Esc. Lleida/Peugeot 205).

Pel que fa a la Classe 2 s’ha imposat l’AutodesGirona-2 de Paez/Fabregas (Esc. La Selva/Opel Kadett) amb 125 voltes, en segona posició el Fins que Peti de Alabau/Marull/Puig (Esc. Baix Empordà/VW Golf) i en la tercera posició ha quedat l’equip BlackCAT Juanini Racing de García/Gracia/Alonso (Potarrojos Comp/Seat Ibiza).

I pel que fa a la Classe 3 s’ha imposat el Team CTI-TDI de Mesull/Abella/Gutiérrez (Esc. Lleida/VW Lupo 1.4 TDI) amb 118 voltes, en segona posició el GC Motorsport de Oto/Cónsul (GC Motorsport/Seat Ibiza 1.8T) i en la tercera posició ha quedat l’equip AutodesGirona-3 de Guillamet/Farres (Esc. La Selva/Seat Ibiza 1.9 TDI).

Federació Catalana d'Automobilisme La Paeria - Ajuntament de Lleida Diputació de Lleida Esports. Generalitat de Catalunya Esports Lleida Ara Lleida Unió de Federacions Esportives de Catalunya #EscuderiaLleida