Benvolgut amic,

Com cada temporada, un element importantíssim i imprescindible per l’existència de l’entitat i per l’organització d’activitats és la massa social. Sense l’ajuda i col·laboració dels socis seria impossible que l’Escuderia Lleida pogués portar a terme les activitats esportives que regularment organitza. Recordeu que tots formem i som l’Escuderia Lleida, una entitat amb més de 35 anys d’existència i que ha assolit molta rellevància en les diferents disciplines de l’esport de l’automobilisme.

Són aquests motius els que ens fan dirigir a vosaltres per demanar-vos el vostre ajut i col·laboració.

Recordar-vos que per qualsevol gestió o consulta estem a la vostra disposició amb un tracte totalment personalitzat a través de la Comissió Social, el responsable de la qual és el Sr. Joan Rojas, amb el que us podeu posar en contacte a través del Tel. 626.314.515 o al mail: escuderia@escuderialleida.com.

Com sempre us podeu donar d’alta i renovar el carnet de soci a través del formulari que hi ha a la nostra pàgina web o a les taquilles del Circuit.

Recordeu també que amb el carnet de l’Escuderia teniu l’entrada gratuïta a totes les curses que es celebrin als Circuits d’Autocross de la província de Lleida.

Per finalitzar, només ens queda donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració i repetir-vos que restem a la vostra disposició.

Miquel Rosell Pujol

President

 

QUOTES SOCIALS

TIPUS SOCI

PRESTACIONS ANUALS

Soci Màster
300 € / any

–     1 carnet – acreditació permanent per tot l’any.
–     Els acompanyants del vehicle entrada gratuïta.
–     10 entrades addicionals per les proves al Circuit de Lleida.         
–     Patrocinador Oficial d’Escuderia Lleida (web i cartelleria).
–     Pàrking propi.

Soci Col·laborador
100 € / any

–     1 carnet – acreditació permanent per tot l’any.
–     5 entrades addicionals per les proves al Circuit de Lleida.

Soci Pilot 30 € / any

–     1 Carnet de soci pilot d’Escuderia Lleida.

Soci 20€ / any

–     1 carnet de soci d’Escuderia Lleida.

Alta socis