Formulari d’Inscripció

 

 

Els camps marcats amb * són obligatoris

El concursant declara conèixer el reglament i es compromet a acceptar sense reserva tant per si mateix, com per els seus pilots i demana l'inscripció a la prova:

Forma de pagament:

Pagament anticipat 1 Eslàlom: 90 Euros

Pagament anticipat 2 Eslàloms: 120 Euros

Pagament dia cursa 1 Eslàlom: 100 Euros

Pagament dia cursa 2 Eslàloms: 130 Euros

*Als participants que s’inscriguin als dos eslàloms puntuables i sempre que els Autoritzats a la Sortida superin els 15 participants, rebran una prima de sortida de 30€.

ES35–0081–0302–5700-0111-9621 (Banc Sabadell)

IMPORTANT:

*Aquest formulari d'inscripció serà complimentat en la seva totalitat i s’haurà d’enviar a l’entitat Organitzadora abans de la data límit de tancament indicada al programa Horari d’aquesta prova esportiva. El justificant de la transferència bancària del pagament dels drets d'inscripció a la prova esportiva es presentarà a les Verificacions Administratives.

*Imprescindible realitzar transferència per a que la inscripció sigui acceptada i el competidor figuri a la Llista Provisional d’Inscrits.

*Mitjançant l’enviament d’aquest formulari el competidor i pilot/s sol·licita la inscripció i es sotmet sense cap reserva a la reglamentació aplicable a aquesta prova esportiva
Abans d'enviar el formulari imprimiu-lo i guardeu-lo com a resguard d'inscripció.


ESCUDERIA LLEIDA t’informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint el present formulari seran tractades por ESCUDERIA LLEIDA com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem es per enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius. La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat. T’informem que les dades que ens facilitis les guardarà ESCUDERIA LLEIDA. El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com obligatòries podrà tenir com a conseqüència que no podem atendre la seva sol·licitud. Les dades no es cediran a tercers, a menys que així ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, supressió i cancel·lació de les dades a info@escuderialleida.com així com el dret a presentar una reclamació front una autoritat de control. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat.